Alege pilote si perne puf gasca de calitate cu aceste trucuri simple

În acest articol, dezbatem cele mai bune pilote si perne puf gasca disponibile în 2017. Puful este cel mai confortabil si calduros agent de umplere pentru perne si pilote. Din păcate, ele pot fi, de asemenea, costisitoare!

Aceste pilote si perne puf gasca sunt cunoscute pentru blândețea, căldura și greutatea redusă. Ele nu sunt doar pentru vremea rece, chiar dacă ar părea că sunt deosebit de grele. Din cauza materialului respirabil ele sunt ideale pentru tot parcursul anului.

Pernele si pilotele din puf de gasca sunt disponibile în mai multe stiluri, prețuri și culori. Există chiar și o gamă de tipuri de puf care sunt folosite în pilote si perne. Înainte de a efectua o achiziție, este important să știți ce să căutați înainte de a cumpăra ceva.

Dacă nu știți deja, puful este stratul pufos care se află sub penele de pasăre. Pe măsură ce grupurile se împletesc, se creează buzunare mici de aer. Aceste buzunare cuprind căldură și asigură organismului o temperatură constantă.

Puful este adesea folosit ca izolație pe pături și pilote.

Puterea de umplere este termenul folosit pentru a măsura cantitatea de spațiu pe care o cuprinde o uncie de puf. Cu cât este mai mare puterea de umplere, cu atât este mai bună calitatea căldurii. Cele mai multe pilote si perne puf gasca de calitate au puterea de umplere listată. O pilota cu o putere bună de umplere va avea o mai bună capacitate de izolare și acest lucru va determina, de asemenea, cât de calduroasa este.

0-400 – Căldură ușoară

400-599 – Căldură pentru tot sezonul

600-799 – Opțiune mai calduroasa care are o greutate mai mică

800 și peste – Ofera izolarea cea mai mare pentru utilizarea în timpul iernii.

Aceste pilote si perne puf gasca sunt preferate de cei care doresc să simtă ceva ușor și luxos în timpul nopții. Pilotele din puf de gasca vin în toate dimensiunile și stilurile. Sunt perne si pilote bune pentru toate sezonurile, care sunt ușoare și confortabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *