Black Friday 2017: 4 sfaturi pentru a profita de cele mai bune oferte

Black Friday nu numai ca este una dintre cele mai importante zile pentru comertul electronic pe scara globala, ci si ocazia pentru milioane de oameni de a avea acces la reduceri semnificative pentru tehnologie, moda, agrement, frumusete si produse de casa.

Daca intentionati sa participati la aceasta zi, cea mai populara zi de reduceri a comertului online, va prezentam o serie de sfaturi de luat in considerare.

1. Pregatiti-va

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti inainte de a intra in jungla cumparaturilor – fizica sau digitala – este de a pune impreuna un plan de cumparare. Asta inseamna ca trebuie sa aveti o idee mai concreta despre produsele pe care doriti sa le achizitionati. Puteti fi informat in prealabil pentru a vedea cataloagele de articole care vor avea un discount in timpul Black Friday.

2. Creati o strategie

Dupa ce cunoasteti toate ofertele care va intereseaza, faceti o lista a acestora si comparati-le cu ofertele acelorasi dispozitive la mai multi comercianti cu amanuntul.

Odata ce ati aflat ce produse doriti sa cumparati si ati ales magazinul, notati adresa si ora de deschidere a magazinului; Desenati o harta, daca este necesar, pentru a stabili cea mai buna ruta pentru a ajunge la locul respectiv. Puteti sa va coordonati cu prietenii si familia pentru a imparti magazinele sau chiar sectiunile magazinelor in care sa mearga fiecare, pentru a creste eficacitatea si probabilitatea de a gasi ceea ce cautati.

3. Cumparati de pe Internet

Din ce in ce mai mult, cumparaturile online devin optiunea perfecta pentru a profita de ofertele Black Friday.

Desi exista oferte exclusive in magazinele fizice, multe dintre aceste chilipiruri sunt deja disponibile pe site-urile lor (si, in unele cazuri, exista chiar reduceri speciale si stimulente pentru articolele achizitionate in magazinele digitale).

4. Fiti inteligenti

In cele din urma, folositi bunul simt si tineti cont de o intrebare pe care trebuie sa o puneti inainte de a va avanta in frenezia cumparaturilor:
„chiar am nevoie de un televizor nou?” Merita sa-mi actualizez calculatorul in acest an sau sa-l astept pe urmatorul?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *