Cadouri pentru prima intalnire: sfaturi pentru barbati

Prima intalnire cu fata care iti place este un moment foarte special pentru ca iti va spune daca relatia are un viitor sau nu. De aceea este important sa tii cont de toate detaliile care iti permit sa inscrii puncte. Unul dintre ele e sa stii cum sa alegi corect un cadou pentru prima intalnire. Ca sa nu faci greseli in acest punct fundamental, in acest articol iti oferim mai multe idei.

Poti alege buchetul traditional de flori sau ciocolata intotdeauna acceptata. Dar daca vrei sa faci ceva special pentru a nu uita niciodata prima intalnire, alege una din optiunile pe care ti le oferim mai jos.

1. O CARTE

Daca ea este interesata sa citeasca, nimic mai bun decat sa-i dai o carte a scriitorului sau genului ei preferat. Ca un detaliu suplimentar, este foarte bine sa ii dedici o expresie frumoasa, cum ar fi „Pentru o femeie foarte speciala, cu afectiune”.

2. BIJUTERIE

Trebuie sa fie ceva delicat care are o semnificatie pentru ambii. De exemplu, un pandantiv cu initialele ei, niste cercuri cu inima sau o bratara cu trandafiri delicati.

3. TEHNOLOGIE

Este adesea ciudat ca femeile sunt foarte interesate de tehnologie, dar daca fata cu care te intalnesti este o exceptie, un cadou legat de aceasta tema este o optiune buna. Depinde de cat de mult doresti sa investesti, dar poate varia de la un telefon mobil sau de la un mouse la un disc portabil de stocare (iti recomandam sa alegi unul care are un design foarte original).

Este clar ca pentru a face aceste tipuri de cadouri trebuie sa stii cate ceva despre persoana cu care te intalnesti, cum ar fi gusturile, interesele, hobby-urile etc. Deci, vorbeste cu ea inainte de a o invita si memoreaz toate detaliile care ar putea fi utile atunci cand te gandesti ce sa-i dai la prima intalnire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *