Care este numarul destinului – cum se calculeaza

Fiecare dintre noi, la nastere, este chemat sa urmeze o „Cale de viata”. Care este ea? Fiecare barbat (sau femeie) ar dori sa stie mai devreme sau mai tarziu care este destinul care ii este rezervat. Astrologia a incercat deja sa raspunda la aceasta intrebare examinand pozitia stelelor in momentul nasterii. Dar exista o alta procedura la fel de veche si foarte practica, chiar daca nu are o anumita precizie: numerologia este calculata la data nasterii.

Tarotul si numerologia sunt foarte corelate, deoarece semnificatiile arcanei Tarotului raspund la mesajele secrete ale numerelor. Ghicitul in carti este o practica veche care ne ofera raspunsuri la anumite intrebari legate de viata noastra. Stiti care este numarul destinului? Aflati in cele ce urmeaza!

Unele numere devin evidente din prima etapa a vietii, influenta lor este foarte puternica si ne determina sa le cautam din moment ce suntem foarte tineri, cu toate acestea, altii sunt mai confuzi, nu le pot identifica atat de usor, ele reprezinta dorinte ascunse, astfel incat, acestea devin mai dificil de realizat daca persoana nu devine constienta de ele.

Care este numarul destinului – Calculul numarului destinului

Daca stiti numarul destinului dvs., puteti intelege mai bine care sunt caile de viata cele mai potrivite pentru principalele caracteristici ale personalitatii dvs.

Numarul destinului este rezultatul sumei numarului lunii de nastere + numarul anului de nastere, ca si in celelalte sume, toate sunt convertite la o cifra cu exceptia celor 11 si 22. Care este numarul destinului?

Exemplu: o persoana care s-a nascut la 16 iulie 1968

Numarul destinului = (Luna nasterii + Anul nasterii)
Luna de nastere = iulie = 7
Anul nasterii + Luna de nastere = 1968 + 7 = 1975
Se acopera cu o singura cifra = 1 + 9 + 7 + 5 = 22
Numarul destinului = 22

ghicitul in carti

Numarul 1: ei obtin ceea ce isi propun si au o mare ambitie, asa ca stiu cum sa profite de oportunitatile prezentate. Originalitatea, creativitatea si agresivitatea dau viata ideilor lor si ii va ajuta sa isi modeleze gandurile. Ei au determinare, independenta si incredere in sine. Pe partea negativa, ei pot cadea in rutina si pot fi egoisti si chiar agresivi.

Numarul 2: au o intuitie mare, de aceea se pun intotdeauna in locul celuilalt, actionand ca facatori de pace sau in lucrari spirituale. Cel mai important aspect al personalitatii lor este capacitatea de a coopera, atunci vor avea cel mai mare succes cand finalizeaza planurile sau executa planurile altor persoane care nu se bucura de capacitatea de a gestiona si organiza. Pe partea negativa, ei pot fi oarecum apatici, cu putina incredere, au perioade de mare angoasa si sensibili la tot felul de critici.

Numarul 3: au un mare optimism in ceea ce priveste aspectul lor pozitiv, capacitatea de a se alatura tuturor si o mare creativitate. Inteligenta si firea intelegatoare sunt cele mai mari calitati ale lor, dar trebuie sa invete sa le foloseasca bine. Acest lucru le permite sa se dezvolte bine in profesii legate de arta, mass-media si zona comerciala. Pe partea lor negativa, ei sunt de obicei foarte superficiali.

Numarul 4: aspectele pozitive ale acestui numar sunt profesionali, exigenti, creativi si foarte organizati, dar partea lor negativa, daca iese la lumina, sunt intoleranti, aroganti si vor merge la intimidare pentru a-si atinge obiectivele.

Numarul 5: acest numar arata capacitatea dvs. mare de a face mai multe lucruri deodata si de a fi centrul atentiei. Insa, acest lucru se poate transforma intr-o atitudine nelinistita si nerabdatoare care ii poate domina.

Numarul 6: ei sunt umanisti, au o atitudine de afectiune fata de cei din jurul lor si de obicei sunt responsabili. Pe partea negativa, acestia pot duce aceasta responsabilitate la extrem prin comportamentul intransigent.

Numarul 7: se spune ca ei au o mare spiritualitate si ca doresc sa ajunga la perfectiune, dar uneori pot duce acest lucru pana la extrem, avand dificultati in a se exprima si devin intoleranti si introvertiti.

Numarul 8: aveti abilitati de conducere si sunteti foarte organizati. Sunteti foarte responsabili si excelenti in domeniile afacerilor, dar tindeti sa deveniti nerabdatori si incapatanati.

Numarul 9: acest numar este, de obicei, asociat cu dragoste fata de toata lumea si tot ceea ce ii inconjoara, au o mare creativitate si sunt buni comunicatori. Se pot descurca bine in lumea artistica si media. Daca partea negativa iese la lumina, ei devin insensibili.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *