Coronite de Craciun – idei originale si moderne 2017-2018

Zicala spune ca avem doar o singura sansa de a face o prima impresie. Ei bine, este acelasi lucru pentru casa noastra, coronita este primul lucru pe care oamenii il vad cand ajung la festivitatile de la sfarsitul anului. Prezentam o colectie de 30 de coronite de Craciun 2017 2018, festivitati pline de frumusete si originalitate.

Cele mai importante optiuni sunt cele realizate personal, cu frunze, crengi si alte elemente naturale, in acest moment oferind o varietate larga de culori si texturi, gratuit.

Coronite de Craciun cu pluta sau lemn

Coronitele de Craciun preparate din pluta, constituie un mod simplu si usor de a aduce in casele noastre acest stil rustic de Craciun.

Crearea unei coronite de Craciun, poate fi o modalitate originala de a da un aer de originalitate decoratiunilor noastre intr-un mod simplu si foarte special. In plus, puteti adauga o doza mare de sofisticare, cum ar fi a coronita eleganta si rafinata cum vom vedea in imaginea de mai jos.

Iubim stilul nesfarsit al acestei coronite. Culorile verde, rosu si auriu formeaza un set foarte elegant.

Cu conuri de brad

Conurile clasice pot fi vopsite in alb, si suplimentate cu pasari rosii, adaugand un farmec original rustic la decoratiunile de Craciun.

O coronita vesela, cu sfere pastel, luciu metalic si cu funda din satin.

Cu ciucuri, lana sau pasla

O coronita foarte colorata, multicolora si originala. Perfecta pentru a completa un decor modern.

Desigur, daca doriti, puteti alege o optiune cu tesaturi sau fire, obtinand rezultate fantastice, incarcate cu vibratii bune si energie.

Cu tesatura sau panglici

Coronite create cu panglici de diferite culori. Puteti folosi si bucatile de tesaturi pe care le avem la domiciliu, pentru a crea o decoratiune de Craciun colorata si foarte originala.

Cu ramuri, conuri de pin sau fructe de padure

Acestea sunt materiale clasice pentru fabricarea coroanelor. Sa vedem cateva exemple de inspiratie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *