Costume de Halloween magazin pentru întreaga familie!

Toamna a sosit cu pași repezi, iar una dintre cele mai îndrăgite sărbători bate la ușă. Deși apărut în America, Halloween-ul a luat amploare și în țara noastră, fiind una dintre cele mai așteptate evenimente a lunii octombrie. De la an la an, se sărbătorește în cât mai multe locuri Halloween-ul, fie că este vorba de petreceri private, petreceri în cluburi, facultate sau pentru cei mici la școală. Pentru a te face remarcat trebuie să găsești costume de Halloween magazin care să te încânte din primul moment în care ai dat click. Da, pentru că este foarte simplu să achiziționezi costume. Tot ce trebuie să faci este să te hotărâști asupra modelului preferat și să dai comandă online.

costume Halloween

Copii sunt cei mai entuziasmați atunci când vine vorba de Halloween. Asta pentru că se pot transpune în pielea personajelor preferate din desene animate sau filme pentru copii. Ei se distrează, iar din lucrurile puțin mai înfricoșătoare fac o adevărată distracție. Dacă ești mămică și vrei să faci o surpriză celor mici, găsește costume de Halloween magazin care să le placă de la prima vedere. Ai o întreagă varietate de costume din care poți alege ceva perfect pentru copilul tău. Cu siguranță îi știi gusturile în materie de eroii preferați, așa că nu-ți va fi greu să te hotărăști. Băiețeii adoră să se costumeze în Spiderman, Batman, pirați sau polițiști. Dacă știi că iubește povestirile mai horror, fă-i plăcerea de a-i cumpăra un costum de Halloween care să înfățișeze un vampir sau zombie. Pentru fetițe, prințesele vor fi întâia alegere, fie că e vorba de Cenușăreasa, Alba-ca-Zăpada sau sirena Ariel. De asemenea, poți opta pentru un costum de vrăjitoare simpatică sau o fantomiță care mai mult va face lumea să zâmbească, decât să-i înfricoșeze. Deși la noi în țară încă nu se obișnuiește să se meargă din casă în casă cu ”Trick or Treat”, îi poți oferi copilului tău chiar acasă o atmosferă tipic Halloween-ului american. Decorează casa cu pânze de păianjen și dovlecei pictați, fă un punch cu păienjeni (de plastic bineînțeles), oferă bomboane sub forma de cap de mort și de ce nu fă o mini-petrecere la care să-i inviți colegii de la grădiniță sau școală. Copii tăi cu siguranță se vor bucura de o noapte plină de amintiri și totodată se vor simți admirați în noile costume de Halloween magazin, pe care doar ce le-au primit în dar.

costume Halloween copii

Totuși, nu uita și de tine! Dacă ești adult asta nu înseamnă că nu te poți bucura de Halloween. Cu siguranță vei avea parte de o amintire de neuitat dacă vei purta costume de Halloween magazin care să facă din această sărbătoare o experiență, nu doar ceva trecător. Surprinde-ți prichindeii și costumează-te și tu în ceva haios sau înfricoșător care să ți se potrivească. Ei vor fi foarte încântați să vadă că faci și tu parte din aceiași poveste. Anul acesta alege costume de Halloween magazin și creează un sfârșit de octombrie de care să îți aduci aminte întreg anul tu și familia ta.

costume familie halloween

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *