Fa-ti propriile costume de Halloween!

In Romania au fost aduse, in timp, numeroase sarbatori straine. Le-am adoptat si acum chiar le asteptam cu multa nerabdare. In afara de Valentines Day, de pe 14 februarie, romanii au decis la un moment dat sa sarbatoreasca si Halloween-ul. Daca te numeri printre cei carora le plac petrecerile mascate, atunci ai putea sa-ti faci propriile costume de Halloween.

Mai este destul de mult pana la Halloween-ul de anul acesta, insa trebuie sa te gandesti la asta din timp, daca vrei sa ai un costum interesant si aparte. De exemplu, fa-ti propriile costume de Halloween! Si de ce spun costume de Halloween, la plural si nu la singural? Ei bine, daca incepi din timp, ai putea sa-ti faci singur/a vestimentatia, pentru a te asigura ca ideea ta va fi cea mai originala. In plus, daca incepi din timp, ai timp sa realizezi costume de Halloween foarte frumoase si foarte interesante, pentru ca timpul nu te va presa in niciun fel.

Daca iti vei face propriile costume de Halloween, vei constata si ca vei plati mai putin pentru o costumatie geniala, pe care sa o porti in seara respectiva. Ai nevoie de material, dar si de cateva accesorii. In cazul in care ai studiat ce s-a intamplat in anii trecuti de Halloween, inseamna ca stii ca atunci, cu o zi inainte, preturile la costume de Halloween explodeaza si aproape ca nu te mai poti apropia sa cumperi nimic.

Un alt motiv pentru care ai putea sa-ti faci singur costume de Halloween este ca te-ai putea distra in timp ce le faci! S-ar putea sa te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o de multa vreme. Ai putea chiar sa te intalnesti cu alti prieteni, pasionati de sarbatoarea imprumutata si va puteti face impreuna costume de Halloween!

costume-de-halloween

Cand iti faci singur costume de Halloween, iti poti lasa imaginatia sa zboare. In noaptea respectiva, oricine poate fi oricine. Te poti deghiza in orice iti doresti: personajul tau preferat dintr-un film sau, de ce nu, din desene animate. Poti fi un cavaler, o printesa sau un baiat de cartier. Unii se deghizeaza, de amuzament in politicieni, iar altii in tot felul de animalute. De ce? Pentru ca fiecare intelege Halloween-ul in modul sau personal!

halloween-1024x680

Inainte sa incepi sa faci costume de Halloween, gandeste-te la ce ti-ai dori sa fii. Apoi stilizeaza-ti singur propriul costum si cu siguranta vei obtine ceva foarte interesant, daca nu vrei sa cumperi costume de Halloween gata facute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *