De ce trebuie sa tii cont cand alegi pilote din puf de gasca

Cu zilele noastre mai scurte si noptile putin mai reci, este posibil sa fie timpul sa ne schimbam asternutul actual pentru ceva mai calduros si mai confortabil. Vrem sa va ajutam sa obtineti ceea ce aveti nevoie. Deci, doriti sa mergeti pe materiale naturale cum ar fi pilote din puf de gasca 100%, sau economisiti niste bani si mergeti pe o alta alternativa? In afara de pret, stiti care este diferenta?

Imbracamintea din puf este facuta din pene usoare, pufoase si puful care vine de sub penele ratelor si gastelor. Calitatea pufului poate fi determinata de puterea de umplere a unei pilote din puf de gasca. Puterea de umplere a unei pilote din puf de gasca este definita de cantitatea de puf. Cu cat mai multa putere de umplere, cu atat este mai buna capacitatea de izolare. Va recomandam sa achizitionati pilote din puf de gasca cu o putere de umplere de 600 sau mai multe pentru a va tine de cald toata iarna.

Pilotele sintetic sunt alternative excelente pentru oricine este alergic la puf sau pentru oricine cu un buget mai strict. Alternativa poate fi facuta din lana, poliester sau bumbac, spuma cu memorie, pentru a numi cateva. Desi aceste optiuni sintetice nu regleaza temperaturile precum puful, acestea sunt mult mai usor de intretinut si de curatat ca niste pilote din puf de gasca.

Puful de gasca este cunoscut pentru caldura superioara si durabilitate. Cu toate acestea, nu toate tipurile de pilote din puf de gasca sunt aceleasi. Inainte de a cumpara pilote din puf de gasca, ar trebui sa va interesati despre diferitele tipuri de puf folosite si de puterea de umplere. Aceste informatii va vor ajuta sa gasiti cele mai bune pilote din puf de gasca pentru bugetul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *