Top 10 gadgeturi lansate la CES 2018

gadgeturi 2018

CES 2018, cel mai important targ tehnologic din lume, este deja in curs de desfasurare. Printre sutele de produse si servicii noi care sunt promovate, exista unele care ies in evidenta. Acestea sunt produse inovatoare, care sunt lansate in fiecare an la acest eveniment.

Asociatia pentru Tehnologia Consumatorilor (CTA) selecteaza anual 20 de produse care alcatuiesc premii de inovare CES.

Top 10 gadgeturi lansate la CES 2018

In acest an, avem deja cativa castigatori in categoriile de gadgeturi. Iata care sunt:

1. LooxidVR

Este prima casca de realitate augumentata, independenta, cu senzori de ochi si electroencefalograma.

2. Camera de securitate AR4X

Aceasta camera incearca sa fie cel mai bun mod de a ingriji casa, deoarece poate identifica chipuri, persoane sau masini pentru a proteja casele. Acest lucru este posibil, dupa cum v-ati imaginat, datorita sistemelor de inteligenta artificiala si recunoasterii faciale. Ideea a fost prezentata initial pe Kickstarter, iar primele livrari sunt asteptate in aceasta luna.

3. Aparate de auz inteligente

Telefoanele Nura sunt aparate auditive care sunt cu adevarat unice in lume. Pentru 400 de dolari, acest dispozitiv invata sa calibreze sunetul in functie de auzul si sensibilitatea fiecarei persoane, precum si de calitatea sunetului redat. Te-ar putea interesa si alte articole interesante despre internet si tehnologie pe gandimsinoi.ro.

4. Navigare inteligenta pentru motociclete

Nuviz este un ecran de 700 USD pentru casti de motocicleta care ofera navigatie, o camera integrata, muzica si multe functii pentru sofer. Acest sistem este integrat in orice casca pentru motociclete, fara a fi nevoie de cabluri sau de complicatii nesigure. Totul este unificat in dispozitiv. Astfel, calatoriile devin mai calme si mai sigure. Elemente precum muzica si hartile de navigatie, printre multe altele, vor fi vazute in vizualizator.

5. Achizitii, mai tehnologice ca oricand

Aipoly nu este exact un obiect gadget, dar vrea sa schimbe modul in care cumparam. Sistemul ofera inteligenta artificiala intr-o aplicatie care inlocuieste casele de marcat din magazine. Este similar cu conceptul magazinului Amazon din Seattle. Dar merge mai departe, pentru ca este unificata cu magazinele importante din Statele Unite, cum ar fi Best Buy si Target. Intregul sistem pentru a realiza aceasta aplicatie este fascinant, deoarece foloseste aparate de fotografiat, recunoasterea fotografiilor, invatarea masinilor, printre multe alte tehnici.

6. Sosete cu diafragma sirena

Sunt mijloace inteligente care monitorizeaza starea de sanatate a picioarelor, in cazurile de diabet.

7. Ecran tactil 3D

Primul ecran tactil cu suprafata 3D.

8. BeoSound Shape

Un alt sistem de sunet de inalta calitate si, de asemenea, cauta sa decoreze estetic camerele.

9. HP ZCamera 3D

Este o camera 3D care devine un accesoriu portabil si care poate fi atasat la aproape orice monitor de computer.

10.  Buddy, un tovaras pentru intreaga familie

Buddy este un robot asistent personal. Are mai multe functii, cum ar fi verificarea vremii, cautarea pe Internet sau efectuarea de apeluri. Una dintre virtutile sale, care il deosebeste de alti asistenti personali, este ca este destinat intregii familii, inclusiv copiilor, pentru ca ii distreaza cu jocuri sau serii interactive. Buddy are o fata prietenoasa, poate monitoriza casa si interactiona cu alte dispozitive inteligente pentru casa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *