Ieși în evidență cu noile tendințe modă.

Este destul de greu să fii mereu la curent cu noile tendințe modă și totuși este important să îți iei timp pentru a afla cum poți să te faci remarcată în locurile în care mergi. Deseori se întâmplă să nu știi ce ținută s-ar potrivi la un spectacol de teatru sau la o petrecere la piscină. Când ești pus într-o astfel de dificultate încerci să iei în calcul nu doar ”să mă îmbrac cu ceva”, ci ” să mă îmbrac cu ceva la modă și special.” De aceea, este esențial să cunoști tendințe modă care să te ghideze atunci când vrei să porți o vestimentație deosebită.

fashion woman

Întotodeauna niște sfaturi de calitate din partea specialiștilor în domeniu, vor face diferența. Cum citirea nenumăratelor reviste de modă și găsirea informațiilor car te interesează pe moment ți-ar ocupa destul de mult timp și este destul de peste mână, soluția cea mai bună și în acest caz este un site de tendințe modă care să îți ofere posibilitatea de a afla actualitățile legate de fashion. În acest fel, poți găsi exact ceea ce ai nevoie. Dacă nu știi cum să te îmbraci la o petrecere cocktail, nu te îngrijora. Vei afla din locul potrivit pentru ce ținută în tendințe poți opta. 

Cel mai interesant lucru este faptul că puteți învăța cum să vă creați un stil propriu în funcție de personalitate. Dacă sunteți o persoană îndrăzneață și, nonconformistă, puteți găsi tendințe modă care să vă definească și reprezinte. Un celebru designer, Alexander McQueen spunea așa: ‘‘Moda ar trebui să fie o formă de evadare, nu o închisoare.” Așadar, trebuie să ne simțim liberi în a adopta obiecte vestimentare care să ne facă să ne simțim bine în pielea noastră. În fashion nu trebuie să existe bariere. Cu puțină atenție asupra unor tendințe modă, poți face combinații extravagante, deosebite care să îți contureze frumusețea într-un mod unic.

fashion 2016

Și cum aceste tendințe modă se schimbă pe an ce trece sau de la sezon la sezon, trebuie să fii atentă la ce mai apare nou și ce s-ar potrivi în garderoba ta. Înainte de a alege paltonul pentru iarna care vine, trage puțin cu ochiul la ce se poartă. Probabil deja îți ”intrasei în mână” cu anumite culori care sunt la modă în 2015 sau anumite trenduri, însă trebuie să fii pregătită pentru schimbare. Nu pleca la shopping până nu te consulți cu câteva sfaturi în modă din partea experților.

Și dacă până acum nu ați aflat care sunt culorile anului 2016, ar fi bine să vă luați notițe. Dacă vreți să fiți la curent cu noile tendințe modă, nu vă încăpățânați să purtați doar albastru pentru că v-a intrat în minte că este unica nuanță care vă prinde. Încercați să optați pentru ceva diferit, o culoare în tendințe:

  • combinația alb-negru. (un must-have în acest an)
  • verde oliv. (se merită să aveți măcar o piesă vestimentară în această nuanță)
  • gri-verzui. (o nuanță neutră care te va evidenția)
  • marsala (nuanța vinului roșu te va face rafinată și seducătoare)
  • oranj cadmiu ( o nuanță caldă care te va încadra perfect în decorul toamnei)

tendințe 2016

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *