Jocuri pentru tine si gasca ta

Uneori, poate nu aveti chef sa iesiti in oras sau pur si simplu nu mai aveti resurse financiare pentru asta. Nu e nicio problema, pentru ca va puteti distra si acasa, in gasca, fara prea multi bani. Aveti nevoie de voie buna, de ceva de baut, ceva de rontait si cateva jocuri interesante.

Mai apoi, distractia va la propriu la ea acasa. Astfel, va veti consolida relatiile de prietenie si veti putea sa va vedeti reactiile reciproc si atunci cand va bucurati ca ati castigat, dar si atunci cand sunteti suparati ca ati pierdut. Asadar, de ce jocuri puteti sa va bucurati? Iata cateva…
Jenga
La prima vedere, veti spune ca e un joc pentru copii. Adevarul este ca e vorba de un joc foarte interesant si foarte amuzant. Va pune rabdarea, dar si norocul la incercare. Practic, aveti cincizeci si patru de caramizi. Din acestea trebuie sa construiti un turn, iar fiecare participant trebuie sa scoata cate o piesa si sa o puna deasupra turnului.

je

 

Jocul se opreste abia atunci cand cineva are ghinionul ca atunci cand scoate o piesa, turnul sa se darame. Practic, fiecare incearca sa ii faca urmatorului viata imposibila, scotand o piesa care sa faca turnul cat mai instabil. Cu siguranta va veti distra jucand acest joc.
Bolț
Daca vreti sa faceti petrecerea interesanta, adaugand ca ingredient alcoolul, atunci aveti nevoie neaparat de o sticla de vodka (si alt tip de alcool e in regula). Trebuie sa fiti macar cinci, pentru a juca acest joc. Practic, incepeti sa numarati de la 1, pe rand.

v

 

Cand cineva ajunge la sapte, in loc de sapte trebuie sa spuna bolt. Mai apoi, fiecare persoana care ajunge la un multiplu de sapte sau un numar care se termina cu sapte, trebuie sa spuna bolt. In caz contrar, persoana care a gresit trebuie sa bea alcool (cantitatea o stabiliti intre voi).

La un moment dat insa, veti fi atat de veseli, incat veti uita care sunt numerele la care trebuie sa spuneti bolt. Daca vreti ca totul sa fie si mai amuzant, atunci puteti sa schimbati sensul la un moment dat. Si de aici, distractia continua si mai aprinsa…
Mafia
Mafia e un joc de carti care implica psihologie si va scoate in evidenta capacitatile fiecaruia de a minti sau…nu. Asadar, aveti nevoie de un pachet de carti, in primul rand.

Daca sunteti sapte, atunci scoateti sapte carti din pachet. Insa, atentie: aveti nevoie neaparat de un popa, care va fi politistul, un joker, care vi killerul si orice alte carti, care vor reprezenta cetatenii. In plus, mai aveti nevoie de o persoana care sa se ofere voluntar sa fie povestitorul. Cel din urma va incepe sa povesteasca si va spune ca la caderea noptii, toata lumea adoarme (adica inchideti ochii), mai putin killerul. El ramane cu ochii deschisi si indica o persoana pe care vrea sa o omoare.

ma

 

Mai apoi, povestitorul va spune ca trebuie sa se trezeasca (sa deschida ochii) politistul, care indica spre o persoana care crede ca este ucigasul. La un moment dat, se trezeste toata lumea, povestitorul anunta cine a fost omorat si de aici incepe distractia. Fiecare isi da cu parerea, in functie de reactiile celorlalti despre cine este ucigasul. Daca ucigasul omoara pe toata lumea, fara a fi prins, atunci castiga. In schimb, daca politistul nimereste killerul, el castiga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *