Modele de usi din lemn: o optiune pentru fiecare nevoie

tipuri de usi de lemn

Ele separa mediile, protejeaza intimitatea si, mai presus de toate, se ocupa de securitatea noastra. Sfaturi pentru a decide intre diferite modele de usi interioare.

Moderne, rustice, usoare, grele, cu sau fara sticla: exista diferite tipuri de usi si alegerea depinde de gustul personal si de bugetul nostru. Exista multe optiuni si multe preturi si nu trebuie sa ne multumum cu primul model pe care l-am gasit. Putem chiar sa ne jucam cu armaturile si sa profitam de aceste spatii pentru a ne exprima personalitatea.

Modele de usi din lemn: o optiune pentru fiecare nevoie

Atunci cand alegeti usile din lemn, nu numai ca trebuie sa fiti condusi de criterii estetice, ci si de criterii de calitate care sa asigure o buna izolare, durabilitate in timp si siguranta. Si lemnul natural indeplineste toate aceste caracteristici. Pe ofertedeconstructii.ro  iti stau la dispozitie si alte articole despre casa, oferte constructii, decor, si altele.

modele de usi interioare lemn

Tipuri de usi din lemn

Printre diferitele tipuri de lemn, pentru usi si ferestre putem alege intre: lemn tare, cum ar fi stejar, frasin, plop sau nuc, culori mai inchise si cu decoruri.

Cu sticla opaca: este o usa din lemn cu sticla opaca care nu permite acesul vizual, ci intrarea luminii. Acest design genereaza caldura datorita lemnului si, in acelasi timp, este practic ca rezultat al utilizarii sticlei. Este un model perfect pentru camere, deoarece spatiile sunt separate, dar legate de lumina. Foarte feng shui. Putem amplasa o usa din lemn masiv cu o vitraliu integrat. Ca si in cazul sticlei opace, aceasta permite luminii sa patrunda in ambele spatii fara acces vizual intre ele. Frumusetea acestui model este ca lumina capata tonul sticlei.

O mica banda de sticla: banda functioneaza ca un detaliu decorativ si nu ca o sursa de lumina. Poate fi frumoasa pentru baie.

Decorare usoara: sticla nu este singura optiune cu care trebuie sa decoram. Putem profita de alte elemente cum ar fi metalul, un alt tip de lemn sau chiar adaugati vinil. In felul acesta putem da o atingere suprafetei netede a lemnului.

Cameleon: O alta alternativa moderna pentru usa de lemn este aceea de a face sa se confunde cu peretele. Acest lucru provoaca un efect de fuziune si camuflaza usa. O atingere foarte sofisticata.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *