Remedii naturale pentru petele faciale 

Ca si petele de pe restul corpului, petele de pe fata pot fi eliminate cu creme, tratamente la domiciliu sau tehnici dermatologice. Cu toate acestea, fiind o zona sensibila, trebuie sa luam masuri de precautie extreme. Din acest motiv, am pus impreuna o lista de recomandari privind modul de eliminare a petelor de pe fata.

Remedii naturale pentru petele faciale 

Multe femei prefera sa recurga la metode si substante naturale pentru tratarea petelor de pe fata. Exista multe alimente care, prin proprietatile lor, pot ajuta la albirea pielii noastre.

  • Citrice: aplicarea sucului de fructe, cum ar fi grapefruit, portocala si lamaie pe piele poate ajuta la combaterea petelor. Acidul citric este un agent natural de albire.
  • Miere: putem face o crema de casa cu lapte si miere. Acest amestec poate servi pentru a ne lumina pielea.
  • Apa de trandafiri: amestecati putina apa de trandafir cu pulbere de lemn de santal pentru a forma o crema. Putem aplica atat pe fata, cat si pe gat.
  • Ovaz: putem lua ovaz pentru a pregati o masca de exfoliere cu 4 linguri de lapte, 1 lingura de miere si 30 de grame de ovaz. In acest caz, ar trebui sa o lasam sa actioneze timp de zece minute pe fata.

Tratament pentru petele faciale

Daca cremele sau tratamentele la domiciliu nu functioneaza pentru corectarea petelor de piele, cel mai bine este sa solicitati ajutor de la un medic specialist. Exista mai multe tratamente disponibile pentru a combate semnele de pe fata. Acestea sunt:

  • Terapia cu laser: distruge celulele moarte ale pielii pentru a elimina petele.
  • Peeling: aceasta metoda elimina stratul superior al pielii pentru a-l reinnoi.
  • Microdermabraziune: petele se mascheaza cu cristale abrazive microscopice pentru a se potrivi cu textura pielii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *