Te muți? Folosește saci de vidat!

Mutarea într-o casă nouă poate fi cel mai așteptat moment, dar și cel mai stresant. Nu doar schimbarea este de vină, ci și numărul bagajelor pe care trebuie să le transporți de la o casă la alta. Și aici nu e vorba doar de puține lucruri.. ci chiar de ”tot dulapul pe care-l iei cu tine”. Dacă vrei puțin ajutor în acest proces, folosește saci de vidat cu ajutorul cărora să îți transporți lucrurile. Sunt extrem de practici, câștigi spațiu, iar hainele tale ajung intacte la destinație. Nu mai e nevoie să ”te pierzi” printre valize și cutii de carton.. acești saci vor face din mutatul tău o treabă mai ușoară!

saci vidat haine

Una dintre primele probleme atunci când vine vorba de mutat este cum transporți toate lucrurile dintr-un loc în altul. Mai ales că nu vrei să chemi o dubiță specială și să le pui în portbagajul mașinii tale. Valizele nu ar fi o soluție, doarece ocupă mult spațiu și nu este deloc avantajos. Cel mai bine este să îți pui toată îmbrăcămintea în saci de vidat și să îi pui așa direct în mașină. Este simplu și foarte ușor. Tot ce trebuie să faci când ajungi la noua casă este doar să scoți hainele din saci și să le pui în dulap. Acestea sunt și împachetate, iar nu tu mai ai acest stres în plus. Nici să le mai bagi în mașina de spălat nu este necesar, deoarece acești saci de vidat păstrează mirosul proaspăt a hainelor și le protejează în timpul transportului de murdărie sau umezeală. Nu trebuie să îți mai faci griji deloc despre cum vor arăta hainele tale după o lungă călătorie cu mașina.

saci de vidat

Poți pune în saci de vidat și pilote, perne, pături sau hainele groase de iarnă care ocupă mult spațiu și au dimensiuni mai mari. Acești saci te ajută să comprimi lucrurile cu ajutorul unui aspirator. Nu este necesar să achiziționezi unul special, pentru că sacii de vidat sunt făcuți din materiale speciale pe care poți folosi chiar aspiratorul pe care-l ai în casă. Sistemul este unul foarte simplu: bagi pătura spre exemplu în sac după care scoți tot aerul afară folosind aspiratorul. În cazul în care nu vrei să folosești toate lucrurile în noua casă, poți foarte bine să le lași în saci de vidat pentru depozitare. Pilota de iarnă poate foarte frumos sta într-un astfel de sac până la momentul potrivit. Așa o vei putea pune oriunde în casă, pentru că ocupă mult mai puțin spațiu.

saci de vidat vacuum

Orice casă are nevoie de saci de vidat pentru diferite situații. Odată ce te vei obișnui să-i folosești, nu vei mai putea pleca în micile călătorii fără ei, depozitarea va fi mult mai simplă, iar când vine vorba de mutat îți vei sfătui toți apropiații să cumperi saci de vidat atunci când îți vor cere un sfat din propria experiență. Datorită avantajelor pe care le au, sacii de vidat au reușit sunt cea mai bună alegere pe care poți să o faci când vine vorba de bagaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *